Szolgáltatásaink

Gyógykozmetika

Kiemelt figyelmet szentelünk a hagyományos kozmetikai kezelések mellett a problémás bőr ápolására. Kozmetikánk komplex megoldást kínál a problémás, érzékeny bőrrel rendelkező vendégek számára. Egyedülálló megközelítéssel, szakértelemmel biztosítjuk vendégeink bőrének gyógyulását, egészségét és szépségét.

Gyógykozmetika alatt nem csak az aknés gyulladt bőrökre kell gondolni.

A rozácea, a hideg allergia, a psoriazis, a seborea, a pikkelysömör is gondot kellemetlen érzést,látványt okoz. Mindezeket nemcsak az arcon hanem kisebb területeken hajlatokban kezeken is hatásosan tudjuk kezelni.

Gyógykozmetikai kezeléseink

akne

Aknés, gyulladt bőr

Az akne kezelése során kiemelt szempontunk, hogy elkerüljük a gyógyszeres kezelést, amennyiben természetes és kíméletes gyógymód is alkalmazható.

Top view portrait of beautician holding special masks for face and doing peeling for young beautiful woman. Concept of improvements skin with special cosmetic procedure in beauty salon.

AHA savas tisztítás

Teljes bőrmegújulást eredményez szinte az összes bőrprobléma kezelésében, legyen az ránckezelés, problémás bőr ápolása vagy mélyrétegi hidratálás.

close-up of pretty girl receiving facial treatment with laser by beautician in spa salon, pleasent woman lying with her eyes closed and getting face theraphy

Utókezelés IPL-lel

Az IPL kezelés egy széles spektrumú fénykezelés, mellyel számos bőrprobléma kezelhető. A bőrben regenerációs folyamatok indulnak meg, új kollagén és rugalmas rost állomány jön létre.

phorma honlap

Rosácea lézeres kezelése

A lézer hármas hatása illetve az orvosi tisztaságú hatóanyagok kombinációja a bőrtípusnak megfelelően csodákra képes, a bőr megnyugszik ,hidratált és tiszta képet tükröz. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Foglalás

+36 30 559 6399  vagy  +36 30 982 1480