Szolgáltatásaink

Gépi kezelések

A legújabb innovatív eljárások alkalmazása a Kontúr Kozmetikában is elérhetővé váltak.

Mindig megújulva csak a leghatékonyabb szolgáltatásokat alkalmazzuk vendégeink megelégedése érdekében.

OxyGeneo - bőrmegújító kezelés

OxyGeneo kezelés 3 lépésben!

A hámlasztás során alkalmazott kapszula a bőr előkészítésében vállal szerepet. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, így elősegíti a hatóanyagok felszívódását.
A kapszula és a bőrre felvitt gél kölcsönhatásba lép egymással, ennek köszönhetően szén-dioxid buborékok jönnek létre a felszínen így oxigéndús vér kerül a területre.
Ezáltal fokozódik a véráramlás és a bőr anyagcseréje.

A rádiófrekvenciás kezelőfej felmelegíti a bőrt, így fokozódik a kollagénszintézis és erősödik a kötőszövet. Az eredmény egy fiatalosabb, feszesebb bőrkép.

Az erős ultrahang hullámok eljutnak a bőrfelszín alá, ahol fokozzák a hatóanyagok felszívódását, intenzív táplálást, hidratálást garantálva.

Mátrixpontos rádiófrekvencia - feszesítő eljárás

A Mátrixpontos rádiófrekvencia – más néven Thermage láthatóan megemeli, kontúrozza az arcéleket, kisimítja a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt.

Kezeli a szem alatti karikákat. Halványítja a nyaki redőket illetve a dekoltázson az alvó gyűrődéseket.

A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, non-invazív esztétikai beavatkozás, mely nagyon kellemes meleg érzettel jár, így kifejezetten relaxáló élményt nyújt.

Phorma Laser 3.0 - hyaluronsavas feltöltő kezelés

A phorma laser 3.0 egy olyan bio-revitalizáló kezelés, ami új lendületet ad bőrödnek.  Egy új generációs laser ami 3 mélységben fejti ki hatását +tecar hullám amely különböző molekulasúlyú hyaluronsavat, C vitamint, ózont, peptideket juttat a bőrbe.

Nem csak egy egyszerű hidratálás, visszaállítja a bőr élettani működését: újrastruktúrálja a bőrben a sejt közötti állományt, javítva a bőr tömörségét és hidratáltságát. Erőteljes nyugtató hatása miatt rosacea és extra érzékeny bőrök kezelésére is alkalmas orvosi tisztaságú hatóanyagok használatával.

HIFU

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés fiatalit, leállítja egy időre az öregedést majd késlelteti az öregedési folyamatot. A hatás nem tűnik el, a kezelés tartós.

Általában 2-3 hónap alatt alakul ki az eredmény, mert a szervezetnek az új építő folyamatokhoz időre van szüksége. Mintegy 6 hónapig tart ez a fajta változás a kötőszövetekben, épülnek a kollagén- és elasztin rostok. Mivel az öregedési folyamatok közben zajlanak, érdemes ún. ‘touch up’ lifting, hidratáló kezeléseket igénybe venni.

Fotorejuvenáció

Fénnyel történő arcfiatalítás. Több lépésből álló építő folyamat amely beindítja a kollagén és elasztin rostok termelődését. Szemmel láthatóan javítja a bőr szerkezetét már az első alkalommal is. Megemeli az arc kontur vonalát. Ez a bőrfiatalító IPL technológia kíméletes eljárás az arc nyak és dekoltázs területén. Alkalmazható kézfejen is.

Időtartama: 15-20 perc