SZOLGÁLTATÁSAINK

Theresa Lifting

A Theresa Lifting a legújabb arcfeszesítő kezelés. A speciálisan ehhez az eljáráshoz kifejlesztett savak és szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal sokkal feszebb lesz.

A kezelésről

Orvosi szintű kozmetikai kezelés. Bőrben felszívódó kollagén szálak.

A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó hab és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az ily módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat. A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A feloldódott szálakat speciális aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenjük és maszkkal fedjük.
A feloldott, immár folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek abba. A bőrbe épülve újra szilárd halmazállapotot vesznek fel és erősen stimuláló, lifting hatást fejtenek ki.

1 kezelés időtartama: 65-75 perc.

A kezelés hatása

Tudnivalók

Kezelés utáni teendők

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Foglalás

+36 30 559 6399  vagy  +36 30 982 1480