SZOLGÁLTATÁSAINK

Mikropengés NANOSOFT™ bőrfiatalítás

360%-os bőrminőség javulás. Természetes biostimuláció.

A kezelésről

NCTF® & NANOSOFT™ FORRADALOM: ÚJ FOGALOM AZ ORVOSI ESZTÉTIKÁBAN

Biztonságos és pontos injekció: új penetrációs technológia az NCTF 135HA töltőanyag finom bejuttatására.

NCTF® & NANOSOFT™

A NANOSOFT™ a kozmetikus kompetencia határok maximális betartása érdekében, egy speciális és innovatív, tanúsítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irhába (dermis) juttassa az NCTF 135HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást.

A Nanosoft 3 db. lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. 

+132% HIDRATÁLT, TÓNUSOSABB BŐR
+144% RAGYOGÁS: EGYENLETESEBB ARCSZÍN
+52% HOMOGENITÁS
-43% HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK
– 59% KISEBB PÓRUSMÉRET
Az NCTF 135HA 5mg/ml-nyi, nagy töménységű lineáris szabad hialuronsavat és 59 revitalizáló összetevőt tartalmaz.

A hialuronsavon kívül 12 vitamin, 24 aminosav, 6 koenzim, 5 nukleinsav, 6 ásványi anyag és 6 egyéb összetevő (pl. glutation) gondosodik a bőr megújításáról.

Tisztítás, fertőtlenítés, majd érzéstelenítés ha érzékeny területről van szó. Ezután a kezelés elvégzése, mely során 1 cm-enként a mikropengés injekció beadásra kerül a ráncok/szemkörnyék/vonalak/redők mentén. Az adott terület teljes revitalizálása történik pontos, és irányított mikorinjekciókkal az NCTF HA135 beinjekciózható orvosi hatóanyaggal. A kezelést esztétikai szakértő végzi.

A kezelés közben csupán enyhe kellemetlenség lehet tapasztalható, a szúrást vagy pengét a vendég nem érzi a bőrén. A kezelés gyors, kb. 20-30 perces. A kezelést követően a bőr pirosas lehet, ödémás, enyhe kis papulák formálódhatnak néhol, melyek később eltűnnek (a hatóanyag felgyülemlése okozhatja).

A kezelés hatása a következő hetekben folyamatosan fokozódik, az eredmény napról-napra javul.