Fogyj velünk műtét nélkül!

Alakformálás

A plasztikai sebészet eljárásait fájdalommentesen, műtétek nélkül magas színvonalon, a legmodernebb technológiával helyettesítjük. Biztonságos és hatékony zsírbontás a problémás területeken: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.

Alakformáló kezelések

Overweight woman with cellulite legs and buttocks in white underwear comparing with fit and thin body isolated on white background. Orange peel skin, liposuction, healthcare, beauty, sport, surgery.

Beauty Instrument

Nyirokmasszázs

Az infraszauna, ami 80 °C-ig képes felmelegedni, méregteleníti a szervezetet. A nyirokmasszázs megnyitja a nyirok utakat, elszállítja a méreganyagokat és a lebontott zsírsejteket. Az izomstimuláló-tappancsok feszesítik a bőrt és elősegítik a súlyvesztést. Ez a kezelés önmagában is hatékony a narancsbőrre és csökkenti a súlygyarapodást.

Fitness young woman with a beFitness young woman with a beautiful body sitting on white background.autiful body sitting on white background. High quality photo

Tekercselés

cellulit kezelés

Testtekercseléskor a bőrfelületre anyagcsere- serkentő hatóanyagok, majd tekercselt fólia kerül. A fólia szorosan illeszkedik bőrünkhöz, elősegítve a hatóanyagok mély bőrbe hatolását és növeli azok hatásfokát. Centiméterekben mérhető fogyást eredményez, beindítja a zsírégetést, illetve fokozza azt,serkenti a vérkeringést,ezáltal pedig a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Foglalás

+36 30 559 6399  vagy  +36 30 982 1480